De gedecoreerden van 2016
De gedecoreerden van 2016

Uitreiking Groene Lintjes

GroenLinks Heemskerk/Uitgeest en GroenLinks Beverwijk reiken op zaterdag 3 juni 2017 alweer voor de tiende maal de Groene Lintjes uit. Deze onderscheiding gaat naar Heemskerkers, Uitgeesters of Beverwijkers die zich op positieve wijze inzetten voor groen, duurzaamheid en milieu: mensen die hun nek uitsteken voor het doel dat ze nastreven. Dit jaar worden er weer een viertal lintjes uitgereikt.

Het Groene Lintje is een blijk van waardering voor inwoners, organisaties en (kleine) bedrijven die actief bijdragen aan een duurzaam en groen Heemskerk, Uitgeest of Beverwijk. En hiermee komen de onderwerpen milieu en duurzaamheid op een positieve manier in het nieuws.

Deze feestelijke gebeurtenis gaat, zoals al genoemd, plaatsvinden op zaterdag 3 juni om 14.00 uur bij het Museum Kennemerland, Westerhoutplein 1 te Beverwijk.
Tijdens een bijeenkomst in een informele sfeer, die tot ongeveer tot 15.30 uur zal gaan duren, zullen de onderscheidingen worden toegelicht en uitgereikt door GroenLinks 2e Kamerlid Suzanne Kröger.

Naast alle andere kandidaten zullen onder meer ook fractie- en bestuursleden van GroenLinks Heemskerk/Uitgeest en Beverwijk aanwezig zijn.