LinksOm - februari 2017

De campagne draait inmiddels op volle toeren. We voeren campagne samen GroenLinks Beverwijk/Wijk aan Zee. Jos Burger (Heemskerk) en Kees Vroonhof (Beverwijk) zijn de enthousiaste campagneleiders. Dit jaar gaan er speciale dingen gebeuren. Allereerst de Tweede Kamerverkiezingen en vervolgens de gemeenteraadsverkiezingen in 2018.
GroenLinks staat er goed voor. In de peilingen. De partij leeft en bruist. Mede door Jesse.
Deze lijn willen we doortrekken naar 2018. Want ook in Heemskerk kan een hoop verbeterd worden. Daarom zijn we op zoek naar jou. Naar vrijwilligers die willen helpenĀ met allerlei zaken de komende 2 campagnes.
Meer hier over in de speciale Vacature LinksOm.
In deze uitgave ook de uitnodiging voor de komende ledenvergadering en we gaan een pubquiz organiseren. En blikt de fractie terug op december.
Heel veel leesplezier en tot de volgende LinksOm.