GroenLinks gaat canvassen in Heemskerk

De campagne voor de 2e Kamerverkiezingen draait op volle toeren. Ook in Heemskerk en Beverwijk. Onderdeel van de campagne is het zogenaamde canvassen. Aanstaande zaterdag 4 februari gaat een groep mensen van GroenLinks Heemskerk/Uitgeest en Beverwijk dit doen in wijk De Die in Heemskerk. GroenLinks kandidaat kamerlid Suzanne Kröger zal het canvasteam komen versterken.

Suzanne Kröger staat op de 11e plaats op de kandidatenlijst van GroenLinks voor de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart. Ze komt uit Amsterdam. Nederland moet van hekkensluiter weer koploper worden op het gebied van duurzaamheid. Daar wil Suzanne zich in de Tweede Kamer voor inzetten.

“Canavassen” is het bezoeken van inwoners van Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk en Wijk aan Zee en hen wordt gevraagd of ze gaan stemmen 15 maart. GroenLinks geeft geen stemadvies, maar deelt wel flyers uit om mensen kennis te laten maken met de speerpunten uit het verkiezingsprogramma van GroenLinks. En we gaan in gesprek over wat hen bezig houdt en waar de mensen zich zorgen over maken. Zaterdag 21 januari zijn we begonnen met het canvassen in Beverwijk. Dat betekent de komende weken dat er iedere zaterdag in een andere plaats GroenLinksers aanbellen aan voordeuren en vragen of mensen gaan stemmen.

Het canvassen vindt plaats op zaterdag 4 februari 2017 van 11.00 tot 14.00 uur in wijk De Die in Heemskerk.